Pleio

Engels | Nederlands

Gerelateerde blogs

Voorlopig jaarverslag 2012 van de Stichting Pleio

Voorlopig jaarverslag 2012 van de Stichting Pleio

Op 16 maart 2012 is de stichting Pleio opgericht....
Palestra Rex - een futuristische sage

Palestra Rex - een futuristische sage

<Van de site van Palestra Rex - theatergroep...
Agenda Pleio-overleg 15-12-2011

Agenda Pleio-overleg 15-12-2011

Komende donderdag om 9.15 uur komen we in Utrecht...
Vier jaar Pleio. En nu?

Vier jaar Pleio. En nu?

Davied van Berlo kijkt terug op vier jaar Pleio...

RUST in De Mantel

  KunstPost
  Door KunstPost 2459 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  image

  Tot en met 24 april a.s. hangt er RUST in De Mantel. Ook in het nieuwe jaar exposeren diverse KunstPost kunstenaars hier hun werk. Dit keer is het heel rustig gehouden omdat ook de natuur op dit moment in rust is. Daarnaast is de periode tussen de feestdagen en het voorjaar een periode van rust en tot rust komen, nieuwe dingen opstarten, nieuwe plannen maken voor het komende zomerseizoen.

  Deze rust is op heel diverse manieren in beeld gebracht door de exposerende kunstenaars, zij werken in zeer uiteenlopende stijlen en technieken. Er is in deze groepsexpositie o.a. werk te zien van: Barbara Gelcich (schilderijen), Anneloes Groot (o.a. aquarellen), Gilbert Verhoeven (fotografie), Sophia van Koersveld (schilderijen), Christine Laheij (diverse gecombineerde technieken), Joop Miog (schilderijen), Hubertine Langemeijer (fotografie) en nu voor het eerst ook keramiek van Ingrid van der Voort. Er zit voor u zeker een werk bij dat u aanspreekt.

  Deze expositie is gratis toegankelijk en is dagelijks geopend van 12 tot 17 uur, ook in het weekend. Locatie: De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV te Voorburg (Essensteijn).

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers