Pleio

Engels | Nederlands
Young@Heart

Young@Heart

Netwerk van VenJ-ers en BZK-ers met wat meer (dienst)jaren en ervaring

 4/5 Sterren (1)

Gerelateerde blogs

Beeld en werkelijkheid

Beeld en werkelijkheid

Hoe kijken oudere werknemers naar hun werk, de...
Vitaal door blijven werken vraagt om een vitale bedrijfscultuur

Vitaal door blijven werken vraagt om een vitale bedrijfscultuur

Een recent onderzoek laat zien dat niet specifiek...
Je leeftijd als pluspunt

Je leeftijd als pluspunt

Ook na je vijftigste kun je met succes...
Ons kent ons? Over het vakmanschap van oude en jonge ambtenaren

Ons kent ons? Over het vakmanschap van oude en jonge ambtenaren

Jongere ambtenaren hebben een andere oriƫntatie...

Young@Heart nu ook op Pleio

  Max Kommer
  Door Max Kommer in de groep Young@Heart 1998 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  In het vervolg zullen de berichten in de nieuwsbrief van Young@Heart verwijzen naar de pagina's van de groep Young@Heart op Pleio, en niet meer die op Rijksportaal (die blijven overigens voorlopig wel bestaan).

  Waarom

  Met de aanwezigheid op Pleio wil Young@Heart de informatie van en over het netwerk beter toegankelijk maken dan mogelijk is via de pagina's op Rijksportaal. Die zijn immers maar beperkt bereikbaar, en het is ook lastig er naar te verwijzen.

  Maar er zijn meer voordelen. Pleio is een echte netwerksite. Daardoor kunnen degenen die lid zijn van de groep Young@Heart op Pleio, makkelijk onderling contact leggen. En ze kunnen ook zelf berichten plaatsen, of reageren op de berichten van anderen. Het bestuur roept de leden graag op dar gebruik van te maken - waarbij ze zich dan wel moeten bedenken dat Young@Heart op Pleio weliswaar een besloten groep is (je kunt alleen lid worden al je het lidmaatschap aanvraagt) maar dat het materiaal wat in de groep geplaatst wordt in principe voor iedereen zichtbaar is.

  Wat

  Young@Heart werd opgericht in 2010 als een samensmelting van de "Grijze Leeuwen" (het toen al een aantal jaren draaiende netwerk binnen het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en "Grijs geeft Justitie kleur" (het toen nog in ontwikkeling zijnde netwerk binnen het ministerie van (Veiligheid en) Justitie).

  Young@Heart heeft tot doel om de doelgroep -zeg de 50-plussers- binnen beide departementen te verbinden en te stimuleren om actief te zijn, teneinde zo zichtbaarder te zijn en de organisatie bewuster te maken van het belang van deze groep.

  Uitgangspunt is dat de categorie medewerkers boven de 50 er niet een is die je moet ontzien en langzaam naar hun vertrek leiden, maar een waaraan de organisatie nog veel plezier kan beleven - mits die organisatie er voor zorgt dat zij ook plezier blijven beleven aan hun werk.

  Meer over Young@Heart vind je op deze Wiki-pagina's

  In de groep vind je verder op dit moment wiki's over andere relevante onderwerpen, blogs, een evenementenkalender en downloadbare informatie.

   

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers