Pleio

Engels | Nederlands

Deelsites

  Krispijn Beek
  Door Krispijn Beek 2999 dagen geleden Reacties (2)

   0/5 Sterren (0)

  Onder mijn groepen zie ik de optie deelsites, waar verchillende thema's en organisaties al een eigen deelsite onder rijksplaza hebben. Ik kan niet zo goed zien wat dat gaat betekenen, maar als dat ongeveer werkt als onder Ning ben ik geïnteresseerd om er 1 (en op termijn minstens 3) aan te maken om te zien hoe dat werkt en wat er mogelijk is.

  Momenteel gebruik ik voor het rijksduurzaamheidsnetwerk een Ning site, experimenteel zou ik dus graag willen kijken wat er al mogelijk is op Pleio. Zodat ik kan bepalen wanneer Pleio de gewenste functionaliteiten voor het rijksduurzaamheidsnetwerk heeft.

  Ik kan echter nergens de optie vinden om een nieuwe deelsite aan te maken. Of is dat iets dat voorbehouden is aan de beheerders van Pleio?

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
   • Krispijn Beek
    Krispijn Beek 2973 dagen geleden

    Hoi Harrie,

    Excuses voor de late reactie. Ik heb al een keer met Davied van gedachten gewisseld. Hij weet ook dat ik zoek naar een vervanger voor Ning. Helaas kan ik zelf op 8 en 9 september niet aanwezig zijn bij de bijeenkomsten over Pleio.

    Voor nu wacht ik even af, ik zal kijken of een van de mede beheerders van het rijksduurzaamheidsnetwerk aanwezig kan zijn bij de bijeenkomsten.

    Groet,
    Krispijn

    • Harrie Custers
     Harrie Custers 2999 dagen geleden

     Hoi Krispijn.

     Deelsites zijn bedoeld voor het inrichten van een 'eigen' platform. Zo kunnen b.v. organisaties hun eigen 'plek', met hun eigen 'smoel', hun eigen mate van 'beslotenheid/openheid' en - waarom niet - ook hun eigen functionaliteit bepalen. Daarom ook dat elke organisatie zijn 'eigen' beheerder voor de deelsite kan aanwijzen.

     Krispijn, ik heb nu vakantie. Wellicht is het een goed idee om hierover eens met Davied van Berlo van gedachten te wisselen. Davied was (is) juist op zoek naar een vervanger van Ning, die dezelde functionaliteit plus bevat. Deelsites behoren tot die plus.

     Succes.

     gr. harrie

    Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers