Pleio

Engels | Nederlands
Zaans fiction

Zaans fiction

Schets een beeld van het informatielandschap van de excellerende Zaanse ambtenaar

 0/5 Sterren (0)

Gerelateerde blogs

Serious ambtenaar verslag van dag 1

Serious ambtenaar verslag van dag 1

Verslag dat ik op ons Pleio-intranet Hugo heb...
Wat heeft Pleio jouw organisatie te bieden?

Wat heeft Pleio jouw organisatie te bieden?

Pleio voor overheidsorganisaties on...
Pleio wint internationale prijs

Pleio wint internationale prijs

Pleio is één van de winnaars van de Intranet...
Betere overheid

Betere overheid

Al decennia worden er adviezen geproduceerd over...

Serious Ambtenaar verslag dag 2

  Carmen Nolten-Laan
  Door Carmen Nolten-Laan in de groep Zaans fiction 1694 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Serious Ambtenaar verslag dag 2

  Oké, ik snap nog steeds niet wat scrummen is. Als het is dat je je achteraf voelt alsof je overreden bent door een bus, dan ken ik iig het gevoel.

  KoBo (Kort en Bondig) over vandaag: eigenlijk te weinig tijd, bijna geen pauze, ik begrijp er niks van, ik begrijp er niks van, weinig social talk/netwerken, lekkere lunch 2.0, te weinig laptops, moeilijk om een weg te vinden in de verschillende voorkeuren voor delen en nieuwe media, doorwerken, benieuwd naar verdere yogatips van Brenda (note to self: Brenda uitnodigen voor TJC?), lekker gewerkt, wel een beetje chaotisch, maar wel precies op tijd klaar voor de presentatie. En dat was het doel.

  Mooie verwoording door Thijs voor een kleine delegatie van de huidige Zaanse Ambtenaar. Verhaallijn Nieuwsgierig naar de tools die we achter hebben gelaten? Check de prezi.

  Prezilogo

  http://prezi.com/l8l_jkv1eqcq/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

  Jammer dat de opdrachtgever niet aldoor zelf aanwezig was tijdens deze twee dagen, het was voor mij een groot leerproces en het had mooi geweest als hij dit proces had meebeleefd. The deleted scenes from the cuttingroom floor zijn gelukkig wel bewaard ter inspiratie op Flickr https://www.flickr.com/photos/121728566@N08/sets.

  Brainwave op de terugweg in de trein: Deelnemen aan Serious Ambtenaar 3 bevestigt voor mij dat overheden met dezelfde vraagstukken lopen en allemaal op zoek zijn naar oplossingen. #kandatnietmakkelijker?

  Dank aan mijn mede Serious Ambtenaren voor de gezellige samenwerking en de Gemeente Zaanstad voor de opdracht en de gastvrijheid. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers