Pleio

Engels | Nederlands
 • BLOGS
 • 30.000 EURO STARTKAPITAAL VOOR APP ONTWIKKELEN!
Tijdsplinters: social enterprise voor flexibel werk en diensten

Tijdsplinters: social enterprise voor flexibel werk en diensten


 0/5 Sterren (0)

30.000 euro startkapitaal voor app ontwikkelen!

  Henk Thielens
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 268
  Door Henk Thielens 1634 dagen geleden Reacties (2)

   0/5 Sterren (0)

  ‘Mobiles for Good Challenge’ voor sociaal ondernemers in high-end mobiele techniek van start

   

  Vanaf april is de ‘Mobiles for Good Challenge‘ officieel van start. Deze kickstarter van de Vodafone Foundation is op zoek naar Nederlandse sociaal ondernemers die met een mobiele tool een maatschappelijk probleem oplossen. De ‘Mobiles for Good Challenge’, waar Social Enterprise NL partner van is, is gelanceerd voor wereldverbeteraars die werken met high-end mobiele techniek en daarmee Nederlandse sociale problemen aanpakken.

  Heb je een mobiele tool ontwikkeld die zich richt op maatschappelijke problemen als bijvoorbeeld obesitas, (jeugd)werkloosheid of arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of heb je vergevorderde ideeën voor een app die leidt tot betere zorg, ouderenwelzijn, onderwijs of veiligheid op straat? Dan nodigen we je uit om jouw idee in te sturen.

  Mobiles for Good in 1 minuut


  Mobiles for Good Innovation Bootcamp
  De zes winnende teams ontvangen een startkapitaal van €30.000,- voor het realiseren van hun mobiele toepassing en moeten dit bedrag zelf aanvullen door middel van crowdfunding. Na de bekendmaking van de zes beste teams start er een intensief traject van 4 maanden. Hierbij mogen de deelnemers meedoen aan de ‘Mobiles for Good Innovation Bootcamp’ met trainingen en workshops. Er staan 70 mentoren tot de beschikking van de teams. Iedereen wordt klaargestoomd om op 16 januari 2015 tijdens de Demo Day investeerders te overtuigen van hun product of dienst.

  Meedoen?
  Iedereen met een goed werkend idee maakt kans op €30.000 als investering voor de social enterprise. Inschrijven voor de ‘Mobiles for Good Challenge’ kan tot 1 juni 2014 op www.mobilesforgood.nl. De zes beste ideeën worden 13 juni bekend gemaakt. Social Enterprise NL ondersteunt deze challenge en is partner van de Vodafone Foundation. Voorwaarden voor deelname zijn onder andere dat het team uit twee personen bestaat die samen deel uitmaken van een bestaande onderneming. De overige voorwaarden voor deelname aan de challenge zijn te vinden op www.mobilesforgood.nl.
  Download hier het aanmeldformulier.

  Belangrijke data
  15 mei: informatiemiddag
  1 juni: deadline aanmeldingen
  6 juni: bekendmaking top 30
  10 juni: selectiedag top 30

   
   

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers