Pleio

Engels | Nederlands

Gerelateerde blogs

Tegenstrijdige signalen

Tegenstrijdige signalen

Wie van alles wil maar de handen niet uit de...
Gezocht: klussers voor Pleio-deelsites

Gezocht: klussers voor Pleio-deelsites

Elke overheidsorganisatie kan zijn eigen deelsite...
Een treurige geschiedenis

Een treurige geschiedenis

Mens en robot, band of bonje? Een beetje triest...
Sloop de piramide

Sloop de piramide

Van facelift naar extreme...

Tweede editie Hulp van het Jaar verkiezing van start

  Persoonlijk Zorgnetwerk (Jolien Ruiter)
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 60
  Door Persoonlijk Zorgnetwerk (Jolien Ruiter) 1520 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Tweede editie Hulp van het Jaar verkiezing van start

  Wie is jouw Hulp van het Jaar?

  De Nationale Hulpgids organiseert ook dit jaar weer de Hulp van het Jaar verkiezing. Cliënten, collega’s en familie kunnen hun favoriete hulp nomineren op www.hulpvanhetjaar.nl. De Nationale Hulpgids vindt het belangrijk dat de hulpen in het zonnetje gezet worden en gaat daarom ook in 2014 op zoek naar de beste hulp van het jaar.

  Wie is jouw hulp van het Jaar?
  Goede en betrouwbare hulpen zijn zeer belangrijk voor hulpvragers, die tegenwoordig vaak met minder budget een beroep op zorg moeten doen. De Nationale Hulpgids gaat daarom op zoek naar de hulpen die met veel plezier en toewijding hun werk in de (kinder)opvang, thuiszorg, schoonmaak, begeleiding of verzorging doen. De oppas die jouw kind weer helemaal laat opbloeien, de thuiszorgmedewerker waar oma elke week naar uitkijkt, de begeleider die de mogelijkheden van jouw beperking ziet: ze kunnen allemaal genomineerd worden. “Dagelijks zien wij veel bijzondere hulpen voorbij komen op onze zorgmarktplaats. De inzet van de hulp en de dankbaarheid van de hulpvrager: dat is het gevoel dat we willen delen”, aldus Tom Verhagen, directeur van De Nationale Hulpgids.

  Nomineren
  Verdient jouw hulp de titel Hulp van het Jaar 2014? Laat dan jouw waardering blijken door hem/haar te nomineren voor Hulp van het Jaar. Het draait in de Hulp van het Jaar verkiezing om het persoonlijke verhaal. Wat maakt jouw hulp zo speciaal? Van 8 september tot 20 oktober kunnen cliënten, collega’s en familie een hulp nomineren via www.hulpvanhetjaar.nl. Het publiek kan vervolgens stemmen op de hulp die zij het beste vinden. De winnaar zal in de week van 17 november 2014 bekend gemaakt worden.

  Partners
  De Hulp van het Jaar verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo, Mezzo, CNV Publieke Zaak, LOC, Dichtbij, Geef een Droom Cadeau, Fletcher Hotels, Wellness Kadobon, YourSurprise, Koning Julianatoren, Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Drouwenerzand, Avifauna, StudioZomooi en Greetz.

  Over de Nationale Hulpgids
  Sinds 2003 is de Nationale Hulpgids dé plek waar hulpvragers kinderopvang, thuiszorg, schoonmakers en dagopvang kunnen vinden. Oprichter Giesbert Nijhuis kwam op het idee voor deze zorgmarktplaats vanuit een eigen behoefte naar een geschikte hulp vanwege zijn hoge dwarslaesie. Inmiddels wordt de dagelijkse uitvoering gedaan door een betrokken team. Meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers hebben elkaar gevonden op www.nationalehulpgids.nl. Op een veilige manier met respect voor privacy. Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan.

  Persoonlijk Zorgnetwerk (Jolien Ruiter)

  Persoonlijk Zorgnetwerk (Jolien Ruiter)

  Wie ben ik

  Door goed naar onze doelgroep te luisteren, duidelijk te communiceren en projecten te organiseren, wil ik de community van de Nationale Hulpgids versterken en vergroten. Ik vind het belangrijk dat...

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers