Pleio

Engels | Nederlands

Update vd Groep "Stadsbrede evenementenkalender"

  Kevin de Kok
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 99
  Door Kevin de Kok 2644 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  We zijn begonnen met het inrichten van onze groep "Stadsbrede Evenementekalender". Dat was best leuk om te zien wat we allemaal met Pleio kunnen. We hebben gezocht naar het slimste gebruik van de standaard mogelijkheden. Misschien kan het handiger, dat horen we graag. In de wiki gaan we de systeembeschrijving van de Evenementenkalender opbouwen. Marcel Krassenburg, die ons helpt bij het ontwerpen van het systeem en het opzetten van de database, heeft toelichting geplaatst op welke standaard manier we aan de slag willen. Hij gaat ook de verdere systeembeschrijving onderhouden.

  Verder hebben we wat plaatjes toegevoegd die we in de wiki gebruiken. Op de groepspagina staan nu widgets met de wiki en activiteiten in de groep.

  Ter inspiratie is er een wikipagina met leuke voorbeelden van EventCalendars, zie https://www.pleio.nl/pg/pages/view/280738/inspiratie En we proberen wat definities vast te leggen om af te bakenen wat we wel en niet meenemen. Zo hebben we het nu ook over Activiteiten (Evenementen en Activiteiten).

  We gaan de groep actief bijhouden, dus doe mee!

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers