Pleio

Engels | Nederlands

korte kennismaking.

  Sterker werkt
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 41
  Door Sterker werkt 1386 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Sterker Werkt is een organisatie die bestaat uit ondernemende specialisten die ruim 20 jaar succesvol zijn op het gebied van personeelsontwikkeling, gedragsveranderingen, mobiliteitsdiensten en het bedienen van (complexe) zorg gerelateerde hulpvragen. De medewerkers van Sterker Werkt zijn met elkaar verbonden om hun vak met passie en prestatie gericht uit te voeren. Sterker Werkt kenmerkt zich door haar creativiteit, lef en enthousiasme. Sterker Werkt betekent graag meer voor haar omgeving en die van haar opdrachtgevers. In de uitwerking van de opdrachten streeft Sterker naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen; onze bijdrage aan een betere samenleving. Eigen Regie is het uitgangspunt Sterker Werkt is actief in het aanbieden van ambulante ondersteuning in de thuissituatie. We doen dit in Eindhoven en omgeving, Oss en omgeving en de gemeentes die langs de A50 tussen beide plaatsen liggen behoren tot ons werkgebied.  In alle ondersteuning die wij bieden staat het verkrijgen van Eigen Regie centraal. Dat betekent dat we een coachende houding aannemen en daarmee helpen om de cliënt zoveel als mogelijk is, zelfredzaam te maken. Wij sluiten aan bij wat de cliënt (nog) niet kan en streven ernaar om de cliënt te leren om voor zichzelf te zorgen. Dit doen we zowel in de begeleiding van werk en (tijdelijke) dagbesteding als in de ambulante thuissituatie. We noemen ons daarom ook geen zorgverlener maar coach. De ambulante ondersteuning bieden we al dan niet, in combinatie met begeleiding bij het vinden van een baan of tijdens het werken (bijvoorbeeld door middel van jobcoaching). 

  Voor veel mensen die ambulante ondersteuning ontvangen of wensen te gaan ontvangen, is de onderstaande opmerking herkenbaar:

  “voor mij zelf zou het fijner zijn als ik voor mijn begeleiding naar werk en voor de ambulante ondersteuning, dezelfde persoon zou kunnen hebben. Zodat ik niet met verschillende organisatieste maken krijg, dit is voor mij heel verwarrend is!”.

  Wij herkennen en erkennen deze situatie en zien dat er veel voordeel te behalen is als beide begeleidingsvormen door dezelfde organisatie of persoon geboden wordt. Gewoonten en verwachtingen vanuit het privéleven neemt men mee naar het werk en andersom. Door de samenvoeging van ambulante ondersteuning en het pad naar werk vinden en houden, worden sneller duurzame resultaten geboekt. Wij bieden op een moderne en persoonlijke manier ambulante ondersteuning. Onze ambulante ondersteuning kenmerkt zich door de klant zijn kwaliteiten te leren zien, te laten ervaren en benutten. Ambulante ondersteuning is niet het laten overnemen van processen door professionals, maar juist samen aangaan. Daar waar nodig ondersteund door de professional, welke coachend en verwijzend weet samen te werken met de klant en de bijbehorende netwerken.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers