Pleio

Engels | Nederlands
 • BLOGS
 • HANNEKE VAN DIS
 • KOSTELOOS PROJECT VAN DANCE4LIFE O.A. EEN INSPIRERENDE GASTLES EN EEN SPETTEREND SLOTEVENT!

Kosteloos project van dance4life o.a. een inspirerende gastles en een spetterend slotevent!

  Hanneke van Dis
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 94
  Door Hanneke van Dis 1342 dagen geleden

   5/5 Sterren (1)

  Kosteloos project van dance4life o.a. een inspirerende gastles en een spetterend slotevent!

  Scholenactie dance4life, komt jouw school ook in actie?!

  Met de dance4life scholenactie 2015 komen jongeren tussen 4 september en 1 december 2015 in actie voor een wereld zonder aids. De scholenactie is een KOSTELOOS projectmet o.a. een inspirerende verzorgde gastles en een spetterend slotevent voor alle leerlingen die in actie komen. 

  Een school kan al deelnemen aan de scholenactie vanaf 100 leerlingen. Van de 160 plaatsen om kosteloos deel te nemen aan dit project zijn er nog 50 beschikbaar! Twijfel niet en schrijf je vóór 1 september 2015 in op www.codenamefuture.nl/dance4life 

  Dit bijzondere project vindt plaats in schooljaar 2015-2016 en zorgt voor inspiratie, trots en verbondenheid bij leerlingen en op school.De ervaring leert dat deelname met zoveel mogelijk klassen een extra gevoel van onderlinge solidariteit en dynamiek op school teweeg brengt.

  >> Bekijk het filmpje voor een indruk (1,5 minuten): dance4life

  De scholenactie in het kort…

  De dance4life scholenactie bestaat uit drie onderdelen:

  • Gastles per klas door een ‘peer educator’ uit Afrika die vertelt over de situatie rondom  hiv en aids in zijn land en zijn persoonlijke ervaringen deelt.
  • Actievoeren Aan de hand van concrete acties van dance4life komen leerlingen in actie en zamelen geld in voor projecten van dance4life in Afrika, ten zuiden van de Sahara.
  • dance4life Event rond 1 december (incl. vervoer) Tijdens een groot, indrukwekkend feest ervaren leerlingen een uniek gevoel van verbondenheid, trots en solidariteit en wordt met elkaar gevierd wat we met z’n allen hebben bereikt!

  Naast de verzorgde gastles van dance4life, bepaalt de school zelf hoeveel lesuren er aan de actie word besteed. De dance4life scholenactie is ideaal om bijvoorbeeld in te zetten als verrijking van de lessen levensbeschouwing, aardrijkskunde, biologie en maatschappijleer of als invulling van een projectweek.

  Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar hanneke@codenamefuture.nl.

  Bekijk de infosheet voor meer informatie:

  Infosheet dance4life scholenactie 2015 o.a. met verzorgde gastles en spetterend slotevent!Infosheet dance4life scholenactie 2015 o.a. met verzorgde gastles en spetterend slotevent!

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers