Pleio

Engels | Nederlands

Pleio verwelkomt 100.000e gebruiker

  Roelof van Netten
  Door Roelof van Netten 1234 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  100.000e Pleio gebruikster

   

   

  Vandaag verwelkomde Pleio de 100.000e gebruiker, Miranda Duiveman. Miranda werkt als woordvoerder voor de Commissaris van de Koning van de provincie Flevoland.
  Een bijzonder moment. En dus alle aanleiding voor Roelof van Netten om als voorzitter van de Stichting Pleio Miranda namens de Pleio-community te verrassen met een bos bloemen.
   
  Miranda Duiveman: "Ik ben natuurlijk nog maar net met Pleio begonnen, maar mijn eerste indruk is dat interprovinciaal samenwerken zo een stuk makkelijker is."
  "Met inmiddels 100.000 gebruikers is Pleio niet meer weg te denken als het online platform voor samenwerken tussen overheden. Pleio helpt de ambtenaar en overheden om grenzeloos samen te werken." aldus Roelof van Netten.
   
  Ook gebruik maken van Pleio?
  Pleio groeit stap voor stap. Voortdurend worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd en wordt het platform verder verbeterd. Pleio blijft in ontwikkeling, maar werkt aan de hand van een duidelijke visie: het creëren van een platform waar ambtenaren beter hun werk kunnen doen en burgers gemakkelijk kunnen worden betrokken. Eigenlijk heel logisch, toch?

  Wil je ook gebruik maken van Pleio? Als je met een aantal mensen van binnen en/of buiten de overheid wil samenwerken in een “online vergaderzaal”, ga dan naar www.pleio.nl en maak een account aan. Onder ‘Toevoegen’ vind je de mogelijkheid om een groep te openen.

  Overheidsorganisaties kunnen ook een eigen deelsite aanmaken op Pleio. Wil je een nieuw intranet of ander interactief platform opzetten, ga dan naar http://mijndeelsite.pleio.nl voor meer informatie en voorbeelden. Daar is vast een ervaringsdeskundige aanwezig die je verder kan helpen!
   

  Voor meer informatie over Pleio, zie www.pleio.nl

   


   

  Noot voor de redactie:

  In geval van vragen over Pleio of de stichting Pleio kunt u contact opnemen via e-mail op pers@ambtenaar20.nl of telefonisch op 06-28828794.

  Berichten over Pleio zijn te vinden via Twitter: @pleinoverheid

   
  Introductie over Pleio; https://www.pleio.nl/blog/view/98052

   

   

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers