Pleio

Engels | Nederlands

slimmer worden met social media? en slimmer luisteren.

  lokenberg
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 51
  Door lokenberg 2553 dagen geleden Reacties (2)

   0/5 Sterren (0)

  Bedankt. Mag ik ‘m toch nog even terug leggen? Ik stel voor om de blauwe zinnen eruit te halen, dan blijft er ritme in de tekst en sluiten de blokjes beter af. Is dat goed? Groet,

   zo e dat was interview nummer 2 van deze week. fantastisch toch? doordat ik mij in mijn werk veel bezig houd met internet kom ik in social media zoals yammer, pleio, linked in, twitter etc. professionals bezig uit verschillende beroepsgroepen die zich allemaal op de een of andere manier bezighouden met #HNW of #social media of #ambtenaar2.0 of #lifehacking.

  ik deel een hoop van mijn kennis en merk dat ik er iedere keer weer kennis of kennissen voor terugkrijg. erg waardevol en positief om deze contacten te hebben. ik vind het super om plaats en tijdonafhankelijk contacten te kunnen hebben met mensen die ik anders nooit zou zijn tegengekomen. een verrijking.

  vandaag dus verder met het maken van een presentatie om evt te tonen tijdens de week van hnw.

  hoop dat wij het op tijd voor elkaar krijgen.

  overigens zie net het blog van HARRO ( ook te bezichtigen op Pleio en dus plaats ik geen link)

  kijk voor een extra aanvulling hier--> https://www.pleio.nl/pg/file/read/335581/zoeken-in-social-media


   

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
   • lokenberg
    lokenberg 2548 dagen geleden

    @Rodenburg,

    is het de bedoeling dat wij dit allemaal lezen op Pleio? nee niet allemaal, dat ben ik met je eens. ik denk dat het van groot belang is dat je verschillende informatie kunt filteren naar hetgeen dat voor jou van belang is. Bloggen is van oorsprong een medium waarin mensen hun ideeen of meningen kunnen uiten. ik probeer op een positieve manier af en toe een blog te plaatsen.

    De interviews zullen zeker geplaats worden na publicatie en het blog van Harro staat onder de blogs in PLEIO waardoor ik een link overbodig vond.

    voor wat betreft de spelling, dank voor je opmerking. ik zie zelf mijn eigen spel/tikfouten moeilijk en zal het aanpassen.

    met vriendelijke groet,

     

    sandor lokenberg

     

    • Andre Rodenburg
     Andre Rodenburg 2548 dagen geleden

     @Lokenberg:

     Leuk dat je zo positief bent over social media, maar waar gaat dit blog eigenlijk over? Het lijkt nu een stukje uit een privé mailwiseling met een onbekende persoon. Is het echt de bedoeling dat we dit allemaal lezen op Pleio? Houd(t) er dan rekening mee dat je bij 1e persoon enkelvoud geen stam+t gebruikt... En als het de bedoeling is dat we je fantastische interview (met wie dan ook), je presentatie over #hnw of het blog van Harro lezen, plaats dan een link naar het artikel!

     met groet
     André

      

      

    Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers