Pleio

Engels | Nederlands
Werkgroep Pleio

Werkgroep Pleio

Bouw mee aan Pleio

 3.7/5 Sterren (3)

Paasbombardement van Pleio!

  Marcel Ziemerink
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 110
  Door Marcel Ziemerink in de groep Werkgroep Pleio 2385 dagen geleden Reacties (2)

   0/5 Sterren (0)

  Afgelopen zaterdag op zondagnacht is het systeem voor het verzenden van de wekelijkse Pleio-nieuwsbrief behoorlijk op tilt geslagen, daarvoor bieden wij allereerst onze oprechte excuses aan!

  Ik zal proberen uit te leggen waar het misging. Afgelopen weken hadden we problemen met het versturen van nieuwsbrieven afkomstig van de deelsites. We hebben daarvoor wat aanpassingen gedaan in het systeem. Binnen Pleio zijn er 25 deelsite die gebruikmaken van de zogenaamde “digest” plugin voor het versturen van wekelijkse updates. Echter, afgelopen weekend werden bij het verzenden van de update niet de verzendlijsten van de deelsites gebruikt maar pakte het systeem de verzendlijst van het Pleio-hoofdniveau. En dat dus 25 keer. Daardoor werd de actie van het verzenden van de nieuwsbrief tot wel 25 keer uitgevoerd.

  Zondagmorgen hebben we het probleem geconstateerd na vragen via Twitter. Het verzendproces is direct stopgezet, maar dit kon niet voorkomen dat veel gebruikers de nieuwsbrief meerdere malen, tot zelfs 20 keer, hebben ontvangen.

  We hebben inmiddels actie ondernomen om dit probleem in de toekomst te voorkomen, maar wilt u de wekelijkse nieuwsbrief niet meer ontvangen of anders instellen, klik dan hier!

  Nogmaals excuus voor de overlast. We wensen u verder veel plezier met het samenwerken via Pleio.

  Klik hier voor meer informatie!

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
   • Marcel Ziemerink
    Marcel Ziemerink 2372 dagen geleden

    @Marcel, ik weet het: Abonnees op de Pleio-nieuwsbrief hebben per ongeluk meerdere exemplaren ontvangen. Het probleem is nu verholpen. Excuus voor het ongemak!

    • Percy Loeffen
     Percy Loeffen 2372 dagen geleden

     @Marcel Goeiemorgen, vandaag weer 20 notificaties ontvangen....

    Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers