Pleio

Engels | Nederlands

Samenwerken aan Unlocking education via Pleio

  Jan Stedehouder
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 42
  Door Jan Stedehouder 2519 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Ik noem de campagne 'Unlocking education, for growth without limits' -in goed Nederlands ;-) - een 'accidental campaign'. Het is een beetje uit de hand gelopen na de eerste column en open brief aan de Tweede Kamer. Dat had een groot voordeel, want we konden zo snel een aantal slagen maken. Google Docs heeft goede diensten gedaan, onder andere voor het schrijven van eencampagneplan of het crowdsourcen van vragen voor de minister van Onderwijs. De FSFE heeft een internationale campagnepagina in de lucht gebracht. Maar naarmate het werk gaat oplopen en over meer sporen doorgaat is het nodig gebleken een centrale werkplek in te richten. En dat is Pleiogeworden.

  Jan Verlaan heeft een groep op Pleio geopend: Campagne Open Onderwijstoegang. Het is een open groep, zodat makkelijk meegekeken kan worden naar de voortgang van de campagne, de stukken die worden verzameld en waar je kan aangeven welke klus je voor je rekening wilt nemen. Voel je dus vrij om je aan te melden en actief mee te helpen bij onze inzet om open standaarden verplicht te krijgen voor de publieke sector in Nederland.

  Dan heb ik gelijk een eerste klus: we hebben nog steeds geen goed logo voor de campagne en daar mag wel verandering in komen. ;-)

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers