Pleio

Engels | Nederlands

Palestra Rex - een futuristische sage

  Arjen Kamphuis
  Door Arjen Kamphuis 2828 dagen geleden Reacties (2)

   0/5 Sterren (0)

  <Van de site van Palestra Rex - theatergroep Drang>

  Palestra Rex - Drang theaterOp vrijdag 4, 11 en 18 februari vindt er aansluitend op de voorstelling Palestra Rex van theatergroep Drang een nabespreking plaats met als thema digitale privacy. De bekende IT-architect en futuroloog Arjen Kamphuis licht een tip van de sluier op over wat ons in de (nabije) toekomst te wachten staat en geeft waardevolle informatie over digitale privacy.

  Wij zijn online. We bloggen, posten, delen. We hebben de laatste upgrade. Je kunt ons spotten, taggen, porren, krabbelen. Zullen we linken? Hoeveel followers heb jij? Wij zijn de L33T. Wij zijn onmiskenbaar schaamteloos zichtbaar. Wat wil je van ons zien? Eerste tandje? Eerste schooldag? Dronken op de feestvloer? Seks tijdens een strandvakantie? Wij hebben niets te verbergen, dus verbergen wij niets.

  Weet jij wie jou ziet? Weet jij wie jou volgt? Weet jij wat je doet? Informatie is macht. En je geeft het nietsvermoedend uit handen. Gedachteloos. In de schaduw van de jeugdige ego’s beraamt één vrouw een illegaal plan. Een levensgevaarlijke ontsnappingspoging uit het netwerk van informatie. Voor eeuwig het land verlaten. Het land dat in niets meer lijkt op het moederland dat zij kende uit haar jeugd. Ze krijgt hulp uit onverwachte hoek. In de sf-thriller Palestra Rex strijdt de oude vertrouwde cultuur tegen de onvermijdelijke digitale toekomst.

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
   • Arjen Kamphuis
    Arjen Kamphuis 2826 dagen geleden

    Ha Ron,

    Dank! Altijd leuk om te horen. Ga zeker door! Vandaag op Webwereld een actuele column over de OV-chipkaart:

    http://webwereld.nl/column/105524/vinger-in-de-dijk--column-.html

    Mvrgr,

    Arjen

    • Ron
     Ron 2827 dagen geleden

     Hoi Arjen,

     Wat schrijf jij ontzettend pakkend. Heb al je blogs op pleio met ontzettend veel plezier gelzen. Ga vooral door om me voortschrijdende inzichten te geven. 

     grt. Ron

    Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers