Pleio

Engels | Nederlands

Erken wie jij bent!

  Peter Paul J. Doodkorte
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 69
  Door Peter Paul J. Doodkorte 218 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Erken wie jij bent!
  • Call Me By Your Name

  De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland.

  Dan komt Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent naar Italië om samen te werken met Elio’s geleerde vader. Elio is onmiddellijk geïntrigeerd door de man. Hij doet er alles aan om in zijn buurt te kunnen komen en het duurt niet lang voordat er een erotische spanning ontstaat tussen de twee.

  Een prachtig coming of age verhaal over een eerste liefde en seksueel ontwaken.

  Voor trailer klik: Call Me By Your Name

  De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van André Aciman en werd al vertoond op het Filmfestival van Toronto, New York en Melbourne. De film is geregisseerd door Luca Guadagnino (A Bigger Splash, Io sono l’amore) met in de hoofdrollen Armie Hammer (Final Portrait, The Social Network), Timothée Chalamet (One and Two) en Michael Stuhlbarg (Steve Jobs). Call Me By Your Name werd genomineerd voor drie Golden Globes. De film is daarnaast genomineerd voor vier Oscars, voor beste film, beste acteur, beste scenario en beste soundtrack.

  ·         De auteur, Peter Paul J. Doodkorte, is als senior-adviseur verbonden aan Vondel & Nassau, een landelijk werkend adviesbureau voor sociaal domein en overheden.

   

  ·         Meer blogs en ideeën zijn te vinden op Verruim de horizon, De kracht van het alledaagse en Inspirituals

   

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers