Pleio

Engels | Nederlands

Gerelateerde blogs

Creatief, achterdochtig en opstandig

Creatief, achterdochtig en opstandig

Een kip die een spiegelei legt “Het toppunt van...
Liefde op leven en dood!

Liefde op leven en dood!

The Wound Xolani behoort in Zuid Afrika tot de...
Het hart is gemaakt om strijd te verzoenen

Het hart is gemaakt om strijd te verzoenen

Moslims zijn ook gewone mensenMohamed El Bachiri...
Alleen met jou

Alleen met jou

Niet meer zonder jou Een vrijgevochten...

Zoals zichzelf

  Peter Paul J. Doodkorte
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 9
  Door Peter Paul J. Doodkorte 17 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Zoals zichzelf
  • Life Itself

  In dit hartverwarmende drama over familie, verlies en liefde komen de levens van twee families op verschillende continenten samen door een allesbeslissend voorval.

  De hopeloze romanticus Will (Oscar Isaac) en Abby (Olivia Wilde) ontmoeten elkaar in hun studententijd. In het begin houdt Abby de boot nog af, maar uiteindelijk zwicht ze voor Wills charmes en onaflatende versierpogingen. Ze zijn gelukkig samen, trouwen en krijgen hun eerste kindje: Dylan. Alles lijkt perfect, maar wanneer een schokkende gebeurtenis hun leven overhoop gooit, laat het noodlot zich gelden. De onverwachte wending raakt niet alleen de levens van de mensen om hen heen, maar ook die van complete vreemden aan de andere kant van de wereld. Life Itself gaat over connecties: tussen geliefden, tussen kinderen en ouders, en zelfs tussen het verleden en het heden.

  Voor trailer klik Like Itself

  Regisseur Dan Fogelman (bekend van Crazy, Stupid, Love en de Amerikaanse hitserie This is Us) viert met het ontroerende Life Itself het leven. Een film over noodlottigheden, maar niet zonder een flinke dosis humor en liefde. De sterrencast is om van te watertanden, en bestaat uit Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi, Ex Machina, Inside Llewyn Davis), Olivia Wilde (Rush, House), Annette Bening (The Kids Are All Right, American Beauty), Antonio Banderas (Puss in Boots, The Mask of Zorro), Mandy Patinkin (Homeland, Wonder), en Olivia Cooke (Me and Earl and the Dying Girl, Ready Player One).

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers