Pleio

Engels | Nederlands

Back to ...

  Dirk Jan van der Wal
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 110
  Door Dirk Jan van der Wal 2331 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Weer terug op mijn oorspronkelijke stek als Sr. Projectmanager bij stedelijke projecten na actief te zijn geweest als projectleider intranet. Haarlem maakt de overstap naar een nieuw intranet met 2.0 functionaliteit. Onze pleio deelsite (gemeentehaarlem.pleio.nl) vormt de basis.

  Daarnaast zijn we in samenwerking met een aantal wijkraden, bezig met de inrichting van Pleio deelsites voor participatie doeleinden met de verwachting dat we dat de komende periode nog verder uit gaan bouwen. Er is een duidelijke behoefte waarin Pleio voorziet. Een behoefte die ik vanuit mijn ervaring als projectmanager voor fysieke projecten alleen maar kan onderschrijven.

  Omdat ik geloof in de filosifie achter Pleio ben ik daarnaast actief als vrijwilliger voor Pleio. In die rol ben ik ook op dit platform actief. Inmiddels als secretaris toegetreden tot heet bestuur van de stichting Pleio.

  Als er behoefte is aan meer structurele ondersteuning of een projectleider om jouw organisatie op weg te helpen met Pleio en online samenwerken / participatie dan ben ik daarvoor ook in te huren vanuit de gemeente Haarlem. Heb je / heeft jouw organisatie belangstelling, neem dan even contact met me op.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers