Pleio

Engels | Nederlands

Gerelateerde blogs

Effectiviteit van propaganda

Effectiviteit van propaganda

Uit onderzoek van Voigtländer en Voth naar...
Gezocht: een communicatie-enthousiasteling voor Pleio

Gezocht: een communicatie-enthousiasteling voor Pleio

Pleio wordt langzaamaan volwassen. En steeds...
Biobased zorg

Biobased zorg

Nazorg is hoofdwasBiobased Economy (BBE) gaat...

Als je de wind ziet waaien, kun je horen hoe het voelt? (dag 3)

  Karin van Kas
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 113
  Door Karin van Kas 2807 dagen geleden Reacties (2)

   0/5 Sterren (0)

  Het stormt hier in Orlando. Misschien heeft het iets te maken met de Space shuttle die vanmiddag landde op Cape Canaveral of de tornado elders in The State.. Of misschien de start van de Train de trainer, Charisma opleiding. Gisteren was de kick-off, een kennismaking. Vandaag toch echt het begin. Met opzwepende muziek worden we, de 120 deelnemers van over heel de wereld: Finland, Griekenland, Australië, Pakistan, België, Frankrijk, Korea, Japan, Amerika, Rusland, Polen, Roemenie enz enz, in de zaal in geloosd. En ja, daar op het podium zat hij, de goeroe, mister NLP, Richard Bandler. Vooral zijn stem herkende ik meteen.

  Een daverend applaus, enthousiasme en een golf van energie gaat door de ruimte. Het begin. Al snel vertelt Dr Bandler dat we allemaal (!) onszelf moeten presenteren op het podium. Op de vraag wie dit vreselijk eng vindt, steken een paar deelnemers hun hand op. De ene standvastig (deze liegen dus) en anderen angstig. Een dame wordt uitgekozen en mag naar voren komen. Bandler geeft ons tips om beter voor een groep te staan. Een stortvloed van informatie, tips en trucs wordt over ons uitgestort. Bijzonder, want ons onderbewustzijn onthoudt alles. Zo komen allemaal aan de beurt. Sommigen stottereren, stammelen, hebben een black-out omdat ze de taal niet beheersen en anderen geven een ongelooflijke performance in trance.

  Hoe ik het deed? Geen idee.. Gelukkig wordt alles opgenomen, dus wie weet kijk ik er eens na. Na de laatste presentatie (het is al 19:00u geweest) vat Bandler alles nog een keer samen dmv een hypnose. Ongelooflijk hoe dat werkt. Eén ding is zeker, mijn leven als trainer gaat echt veranderen. Dit is het breekpunt (life before Bandler Orlando en after..). Het stormt.. ook in mijn hoofd, bewust en in mijn onderbewuste.

  Het klinkt misschien groots maar ja het blijft Amerika.

                                                           

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
   • Quinten van de Rhoer
    Quinten van de Rhoer 2805 dagen geleden

    Jaloers! Het lijkt dromen doen wel, maar dan heftiger. En dan is dit nog maar het begin! Geniet. 

    Quinten

    • Wim Essers
     Wim Essers 2807 dagen geleden

     Hoi Karin,

     Think Big! En enjoy!

     Wim

    Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers