Pleio

Engels | Nederlands

Gerelateerde blogs

Documenten... maar dan anders

Documenten... maar dan anders

(eerder op Digitaal Bestuur en mijn blog) Wat...
JEFF MEETINGS (papierloos vergaderen) meets PLEIO

JEFF MEETINGS (papierloos vergaderen) meets PLEIO

Afgelopen vrijdag tijdens de lunch een leuk...
Programmatisch werken

Programmatisch werken

"Het instellen van een programma helpt om...
Studenten zoeken ambtenaren met mening over vastgoed

Studenten zoeken ambtenaren met mening over vastgoed

Wij zijn opzoek naar ambtenaren die een mening...

Deelstoel: werkplekken voor ambtenaren in het hele land

  Kim Spinder
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 617
  Door Kim Spinder 2767 dagen geleden

   0/5 Sterren (0)

  Als je als ambtenaar bij een andere overheidsorganisatie naar binnen wilt, loop je al heel snel tegen toegangspoortjes aan. En dat terwijl we steeds meer over grenzen heen met elkaar samenwerken. Naast online vergaderzalen op Pleio, kun je vanaf 31 maart met de Deelstoel ook fysieke plekken in het land boeken. Zo kun je als ambtenaar bij andere overheidsgebouwen naar binnen om daar te werken, kennis te delen en samen te werken.

  Deelstoel is hét project om werkplekken binnen de overheid te delen, voor de zomer van 2011 is er landelijke dekking. Vanaf 31 maart openen wekelijks tientallen overheidslocaties haar deuren voor ambtenaren, zo ontstaan honderden nieuwe ontmoetings- en samenwerkingsplekken in het land. Hiermee wordt tijd- en plaatsonafhankelijk werken binnen de overheid mogelijk en wordt samenwerking over grenzen heen gefaciliteerd.

  Meedoen is heel eenvoudig. Iedere overheidsorganisatie kan gratis meedoen. Met een paar werkplekken, wifi en koffie doe je al mee.

  Uiteraard krijg je de komende dagen steeds meer te zien van de plannen om de overheid te delen. Kun je niet meer wachten? Start met het delen van werkplekken en vul alvast het formulier in. Je krijgt dan alle informatie om mee te doen! Deel jij de overheid?

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers