Pleio

Engels | Nederlands

Gemeenschap

  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 26
Pleio heeft een grote en verscheiden gebruikersgemeenschap met alleen al op deze Pleio-site meer dan 69.0000 geregistreerde gebruikers, die meer dan 1 TB aan data hebben gegenereerd, meer dan 6.500 groepen en ruim 720 deelsite!

Forums

Onze gebruikersgemeenschap communiceert vooral via discussies in "groepen" op deze Pleio site. Je moet je "registreren" in een cursus om berichten te kunnen posten (aanmelden is volledig gratis).
Lijst met alle discussies (je ziet alleen de discussies die open zijn of die jij mag zien op basis van jou profiel)

Evenementen

Pleio is er voor de publieke zaak, de evenement manager is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig product. 

Geregistreerde sites

Een deelsite is een gebouw waarvan jij het toegangsbeleid bepaalt en waarbinnen meerdere vergaderzalen zijn met elk een eigen beheerder, een eigen onderwerp en met eigen deelnemers. De bindende factor kan een 'opdracht' zijn: die van een organisatie zelf of van een thema/programma.

Wellicht is het een goed idee om eerst de mogelijkheden te verkennen via een pilot.

Zie ook Mijndeelsite. Deze deelsite laat je kennismaken met de mogelijkheden qua functionaliteit, vormgeving en inrichting. Ook is dit een ontmoetingsplaats voor deelsitebeheerders voor het bieden van onderlinge hulp en het benutten van kansen voor samenwerking en voor "delen is vermenigvuldigen".


Pleio voor ontwikkelaars

pleio werk veel samen met ontwikkelaasr, we nodigen ontwikkelaars dan ook van harte op zich te melden en samen met ons het platform te verbeteren.

Recente deelnemers

Deze pagina toont enkele mensen die vandaag Pleio gebruiken.

Donaties

Pleio gebruiken is volledig vrij van elke financiële verplichting. Nochthans hebben vele gebruikers iets geschonken aan het project om de ontwikkelaars te helpen betalen die het allemaal mogelijk maken.