Pleio

Engels | Nederlands

Intranet2012

Laatst bijgewerkt op 2455 dagen geleden door Dirk Jan van der Wal

 0/5 Sterren (0)

In deze sessie laten Anoucka de Haan en Henk Bangma u kennismaken met het social intranet van de gemeente Heerhugowaard. Hoe zetten zij het intranet in, wat betekent dit voor de manier van werken. Het intranet van de gemeente Heerhugowaard is gerealiseerd binnen het Pleio platform en is binnen dat platform de meest actieve site. Wat is het geheim achter dat succes? Dirk Jan van der Wal gunt u een kijkje binnen de Haarlemse online samenwerkomgeving en laat u zien hoe Haarlem nu samenwerkt over de grenzen van de eigen organisatie heen.

Over Anouchka de Haan

Anouchka de Haan is communicatieadviseur bij de gemeente Heerhugowaard en projectleider van het sociaal Intranet op basis van Pleio. Dit Intranet is in augustus 2011 geïntroduceerd. Zij is lid van de werkgroep Pleio en geeft vanuit de gemeente presentatie over het functioneren van hun Intranet. Daarnaast is zij nu tijdelijk werkzaam bij Bureau Jeugdzorg Noordholland om als projectleider een sociaal intranet op basis van Sharepoint te implementeren.

  image

Over Henk Bangma

(foto in bezit, Henk wil jij tekst nog aanpassen?)

Henk Bangma is ad interim communicatieadviseur. De afgelopen jaren hield hij zich bezig met innovaties op het gebied van nieuwe media binnen de overheid. Voor de gemeente Heerhugowaard was hij onder meer betrokken bij de introductie en implementatie van een sociaal intranet op basis van Pleio. Het delen van kennis en efficiënt samen werken staan hierin centraal.

Over Dirk jan van der Wal

 

image

Dirk Jan is Sr. Projectmanager bij de gemeente Haarlem. Daarnaast is hij actief als lid van de werkgroep Pleio en betrokken bij de oprichting van stichting Pleio. Hij is tevens bestuurslid van de stichting Ambtenaar2.0 Dirk Jan helpt organisaties bij het opzetten van een eigen deelsite binnen het Pleio platform.

Over Pleio

Pleio is een samenwerkingsplatform voor de publieke zaak en wordt door een toenemend aantal overheidsorganisaties ingezet als platform voor hun Social Intranet. Pleio is gerealiseerd met Elgg, een open source platform. Alle functionaliteit die voor Pleio is of wordt gerealiseerd wordt teruggegeven aan de Elgg community. Daardoor is alle voor Pleio ontwikkelde functionaliteit vrij beschikbaar, ook voor niet overheden. 

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers