Pleio

Engels | Nederlands

(Opnieuw) inloggen

Laatst bijgewerkt op 2292 dagen geleden door Karel Urbach

 0/5 Sterren (0)

Wanneer u opnieuw naar uw deelsite gaat kan dat op verschillende manieren. De snelste manier is (bijvoorbeeld) dkdd.pleio.nl in uw adresbalk in te typen (zonder www). U komt dan direct op de deelsite. Rechts bovenin ziet u dan'inloggen' staan. U klikt daarop, vult uw inlognaam en wachtwoord in en u bent ingelogd op de deelsite.

inlogscherm

Zodra u op de deelsite bent ingelogd, bent u meteen op heel Pleio ingelogd. Via de balk bovenin beeld kunt u altijd zien waar u bent en naar andere deelsites van Pleio navigeren (als u lid bent van andere deelsites).

U doet dit door op de button te klikken die linksboven naast het Pleio-logo staat. U ziet nu een lijst met deelsites waar u lid van bent. Klik op de deelsite waar u naartoe wilt gaan.

image


Deze balk ziet u altijd, waar u ook bent op Pleio. U kunt dus zo snel wisselen tussen Pleio en de verschillende deelsites.

Een andere manier om in te loggen is via www.pleio.nl (lees hier hoe bij Pleio in te loggen) en dan via 'Mijn Groepen' en dan 'Mijn Deelsites' naar de deelsite en uw groep te gaan.


image


U ziet dan uw deelsite(s). Klik op de titel van de deelsite om erheen te gaan.

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers