Pleio

Engels | Nederlands

Contacten toevoegen

Laatst bijgewerkt op 2316 dagen geleden door Karel Urbach

 0/5 Sterren (0)

Op Pleio kunt u contacten toevoegen. U heeft zo snel toegang tot de profielen van degene waar u contact van bent, kunt volgen wat zij op Pleio doen, van welke deelsites en groepen ze lid zijn. Groepsbeheerders kunnen hun contacten eenvoudig uitnodigen voor deelname aan groepen.

Als u op de deelsite bent, ga dan vanuit de werkbalk naar 'Leden' en selecteer dan de optie 'Zoeken'Vervolgens typt u in de zoekbalk de naam van de persoon die u zoekt. Ook is het mogelijk gebruikers te vinden op basis van Tags. Hebben gebruikers in hun profiel Tags (zoektermen obv bijvoorbeeld kennis, werkzaamheden etc) opgegeven, dan kun je gebruikers hierop zoeken.

Bevindt u zicht op een groep die is gemaakt onder www.pleio.nl, dan kunt u in het linkermenu kiezen voor 'Gebruikers'. In het rechtermenu kunt u vervolgens direct leden zoeken op basis van een naam of Tags.

imageVoer in de invoervelden (rechtermenu) in welke gebruiker of tag je zoekt. De resultaten worden vervolgens getoond. Voor gebruikers die nog geen contact zijn, verschijnt de optie 'Als contact toevoegen'. Kies deze optie en de gebruiker krijgt een melding dat jij een contactverzoek hebt verzonden. Na acceptatie van dit verzoek kun je de gebruiker terugvinden in jouw overzicht met contacten. 

 

Herhaal zo nodig de stappen om meer contacten te krijgen.

 

image

image


Om in het vervolg te zien wie uw contacten zijn gaat u naar 'Leden' en selecteer de optie 'Mijn contacten'.

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers