Pleio

Engels | Nederlands

Werken met bestanden

Laatst bijgewerkt op 2723 dagen geleden door Pierre Deen Reacties (1)

 0/5 Sterren (0)

In Pleio kunt u centraal uw bestanden opslaan. Anderen kunnen deze bestanden dan weer downloaden. Om het overzicht te behouden is het ook mogelijk om een mappenstructuur aan te maken.

Om bestanden toe te voegen of te bekijken kunt u twee wegen bewandelen. Als u in uw groep bent en u kijkt naar het menu aan de linkerkant, dan ziet u 'Bestanden in deze groep' (halverwege) en 'Mappen in deze groep' (bijna helemaal onderaan). Via beide knoppen komt u bij de bestanden. Het verschil is dat wanneer u op 'Bestanden in deze groep' klikt, u alle bestanden ziet, ongeacht of ze in mappen zijn onderverdeeld. Wanneer u op 'Mappen in deze groep' klikt ziet u netjes de bestanden in hun eigen mappen staan. Omdat dit vaak beter werkt, zal ik in deze handleiding er verder vanuit gaan dat u de knop 'Mappen in deze groep' gebruikt.


image

Gebruik het navigatiemenu aan de linkerkant om verder te leren hoe u met bestanden werkt.

Reacties

Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
    • maurice berix
      maurice berix 2127 dagen geleden

      Vanuit mijn groep (werkgroep aanpak spoedlocaties Zuid-Holland, binnen de deelsite Zuid-Holland) zie ik geen menu aan de linkerkant. Wat doe ik fout? Ik ben beheerder van de deelsite.

    Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers