Pleio

Engels | Nederlands

Voorbeeld e-mail leden uitnodigen

Laatst bijgewerkt op 2726 dagen geleden door Pierre Deen

 0/5 Sterren (0)

U heeft net een groep aangemaakt op Pleio, alvast een agenda en enkele bestandjes toegevoegd. Nu is het tijd dat de juiste mensen uw groep weten te vinden. Vaak zal het zo zijn dat u voor een specifiek groep, netwerk of overleg een groep op Pleio inricht. Het kan dan handig zijn hen een e-mailtje te sturen met daarin precies de stappen die zij moeten ondernemen om lid te worden van uw groep. Hieronder vindt u een voorbeeld e-mail.

Voorbeeld


Beste,

Pleio is een online platform waar het mogelijk is een 'online vergaderzaal' te openen. Je kunt er documenten delen, online samenwerken in Wiki's, blogs schrijven, nieuws delen.. en meer!

Vanuit Kennis Delen Drenthe is er een zogenaamde deelsite gemaakt. Op deze deelsite heb ik een groep voor [thema/organisatie/netwerk..] ingericht. Om lid te worden van de groep zijn drie stappen nodig:

  1. Lid worden van Pleio
  2. Lid worden van de deelsite
  3. Lid worden van de groep

In de handleiding staat precies beschreven hoe dit in zijn werk gaat. Lees de handleiding hierWil je eerst meer weten over Pleio of de deelsite Digitaal Kennis Delen Drenthe, lees dan eerst hier verder.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.

Vriendelijke groet,

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers