Pleio

Engels | Nederlands

De keren daarna

Laatst bijgewerkt op 2188 dagen geleden door Harrie Custers

 0/5 Sterren (0)

Als je eenmaal lid bent van de groep Invordering, kun je na het eerste bezoek, op verschillende manieren bij jouw groep komen.

Maar via welke weg je ook gaat, je zult eerst moeten inloggen op Pleio (www.pleio.nl).

Tip: Als je gebruik maakt van je eigen computer, Ipad of telefoon, dan is het handig om de browser de inloggegevens te laten onthouden.

Tip 2: het kan ook handig zijn om via je twitter, LinkedIn of facebook account in te loggen. Een keer toestemming geven en daarna log je in met slechts één klik.

De wegen naar de groep Invordering (dus eerst inloggen op Pleio):

  1. voer de url van de groep in: https://www.pleio.nl/groups/profile/13624792/invordering
  2. voer de url van de betreffende groepspagina in. B.v. voor de pagina met alle tweio's: https://www.pleio.nl/thewire/group/13624792
  3. voer op je dashboard boven in de zoekbalk Invordering in en klik op de betreffende groep die in het lijstje verschijnt;
  4. klik op het menuitem Groepen, aan de linkerkant van jouw dashboard en klik dan aan de rechterkant op Mijn groepen. Dit geeft de lijst van alle groepen waar jij lid van bent;
  5. voeg aan Mijn menu op jouw dashboard de groepspagina toe. Dat doe je door naar de groepspagina te gaan, op mijn menu te klikken en dan op het plusteken. Daarna kun je steeds door op dit menuitem te klikken naar jouw groep gaan.
  6. voeg een widget toe aan jouw dashboard via de knop Toevoegen widget (rechtsboven in de hoek), b.v. de widget Lid van de groepen. De widget toont dan een lijstje met de groepen waar jij lid van bent. steeds wanneer je inlogt hoef je maar op de naam van de (betreffende) groep te klikken en je bent weer binnen.
Tip 3: voeg de voor jou relevante url's toe als favorieten aan je browser (of aan de werkbalk).

Een tweio plaatsen

In het venster "Tweio's in deze groep", zie je een tekstinvoerveld. Klik in dit veld en voer je tekst (max. 140 karakters) in en klik op Plaats. Je tweio is gepubliceerd en toegevoegd aan de lijst.

Tweio's lezen

Op deze groepspagina's kun je door naar beneden te scrollen alle tweio's lezen.

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers