Pleio

Engels | Nederlands

Sociale Zekerheid

Laatst bijgewerkt op 2710 dagen geleden door ProgreSZ

 0/5 Sterren (0)

ProgreSZ 

De inrichting en uitvoering van de Sociale Zekerheid is al jarenlang volop in beweging in Nederland en het einde is nog niet in zicht. ProgreSZ houdt als geen ander rekening met deze ontwikkelingen. ProgreSZ is hét deskundigheidscentrum in het uitvoerende domein van de Sociale Zekerheid. ProgreSZ wil een betrouwbare en innovatieve partner zijn in een omgeving die volop in beweging is.

ProgreSZ biedt vanuit de Hogeschool geaccrediteerd Hbo en Mbo onderwijs aan voor diverse functies in de sector Sociale Zekerheid. ProgreSZ Hogeschool brengt daarbij alle rijkserkende opleidingen (Mbo, Hbo bachelor en Master) onder in één samenhangend en uniek onderwijsstelsel: het ProgreSZ loopbaanmodel. ProgreSZ levert hiermee een bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.

ProgreSZ ‘Training en Advies’ verzorgt maatwerk trainingen voor professionals die te maken hebben met gevarieerde facetten van de Sociale Zekerheid. De trainingen zijn uitermate geschikt om kennis en vaardigheden op deze terreinen (verder) te ontwikkelen en direct in de eigen praktijk toe te passen. De trainingen worden gegeven door ervaren docenten en kenmerken zich door een hoge mate van actualiteit en kwaliteit. Daarnaast kan men bij ProgreSZ Training en Advies ook terecht voor juridische complexe vraagstukken op het gebied van Sociale Zekerheid en Arbeidsrecht. 

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers