Pleio

Engels | Nederlands
Programma Ambtenaar 2.0

Programma Ambtenaar 2.0


 0/5 Sterren (0)

Persbericht: Inschrijving voor de Dag van de Ambtenaar 2.0 op 6 februari loopt storm

Laatst bijgewerkt op 2107 dagen geleden door Davied van Berlo

 0/5 Sterren (0)

Op 6 februari vindt voor de vierde keer de Dag van de Ambtenaar 2.0 plaats en weer is het gelukt om de bijeenkomst met gesloten beurs te organiseren. Dit jaar zijn er zelfs twee locaties ter beschikking gesteld: het stadhuis van Rotterdam en het provinciehuis van Overijssel. Samen goed voor 700 deelnemers en 80 workshopuren. Ambtenaren werken samen aan een nieuwe overheid!

Wij, de overheid
Het thema dit jaar is de overheid in de netwerksamenleving, aansluitend op het nieuwe boek van Davied van Berlo, Wij, de overheid. Denk daarbij aan digitale vaardigheden, Het Nieuwe Werken, interactief beleid maken, digital awareness, burgerparticipatie, crisiscommunicatie, etc. Over deze en dergelijke onderwerpen kunnen bezoekers op 6 februari workshops bezoeken.

Inschrijven
Sinds vandaag kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de Dag, zowel in Rotterdam als in Zwolle. Het programma staat al online, maar is ook dit jaar weer 'in beta'. Iedereen die zijn ervaringen over de overheid in de netwerksamenleving wil delen, kan zich aanmelden om een workshop te geven. De beste verhalen komen terug op de Dag.

Stormachtig begin
Ondertussen loopt de aanmelding voor 6 februari voorspoedig. In Rotterdam is in enkele uren al 20% van alle toegangsbewijzen vergeven. Ook op Twitter wordt de Dag al druk besproken via de hashtag #a20dag. Meer informatie over de Dag van de Ambtenaar 2.0 op 6 februari is te vinden op http://a20dag.pleio.nl

 

 

Contactinformatie voor pers en organisatie
Marie Louise Borsje
@mlborsje

 

Deze banner is vrijelijk te gebruiken om de Dag van de Ambtenaar 2.0 bekend te maken op internet: 

Banner A20dag 2013

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers