Pleio

Engels | Nederlands
Liberaal Maasdriel

Liberaal Maasdriel


 0/5 Sterren (0)

Welkom, moet ik lid worden van deze "open" groep en mij registreren?

Laatst bijgewerkt op 2455 dagen geleden door Frits van Endhoven

 0/5 Sterren (0)

Allereerst, een hartelijk welkom!
Goed dat u deze groep / discussieomgeving van Liberaal Maasdriel heeft gevonden. Deze groep is 9 februari 2012 opgestart. 

Liberaal Maasdriel is een nieuwe politieke partij met één zetel in de raad. In deze groep wordt gediscussieerd hoe Liberaal Maasdriel vorm moet krijgen. Een belangrijk deel zal bestaan uit het vormgeven van een verkiezingsprogramma voor 2014, maar er kan ook gediscussieerd worden over actuele onderwerpen in onze gemeente.

Gebruikers/groepsleden in deze groep kunnen bij elk stuk wat zij schrijven zelf bepalen of zij dit publiceren of nog even privé houden. Als ze publiceren kan aangegeven worden of dit alleen naar specifieke of alle groepsleden gebeurt of publiekelijk naar iedereen die het maar wil lezen. Het kan dus zijn dat als je geen lid bent van de groep of niet ingelogd bent je maar een deel van de informatie ziet, namelijk het deel welke publiekelijk vrijgegeven is door de schrijver.

Wil je mee discussiëren en alle discussies zien dan dien je een account aan te maken op Pleio en vervolgens lid te worden van deze groep. Iedereen is van harte uitgenodigd om lid te worden van deze groep.
Neem vooraf notie van de nieuwe Algemene voorwaarden van Pleio (=Plein Overheid), de omgeving welke we gebruiken.

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers