Pleio

Engels | Nederlands
Young@Heart

Young@Heart

Netwerk van VenJ-ers en BZK-ers met wat meer (dienst)jaren en ervaring

 4/5 Sterren (1)

Hoe je kunt aansluiten

Laatst bijgewerkt op 1980 dagen geleden door Max Kommer

 0/5 Sterren (0)

Er zijn diverse manieren om je aan te sluiten bij Young@Heart. Elk daarvan biedt andere mogelijkheden en ze kunnen gecombineerd worden.

Lid worden van de groep op Pleio
Als je een account hebt op Pleio kun je lid worden van de groep Young@Heart op Pleio. Die mogelijkheid staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in Young@Heart. Als lid van de Pleio-groep kun je kennis nemen van al het materiaal dat in deze groep geplaatst wordt, je kunt er zelf materiaal plaatsen en je kunt contact opnemen met andere leden. Het lidmaatschap van de groep staat los van het lidmaatschap van de vereniging.

Lid worden van de vereniging
Als je werkzaam (geweest) bent bij het ministerie van BZK of van VenJ (of een van de vele organisaties die daaronder vallen) en je bent ouder dan een jaar of 50, kun je lid worden van de vereniging Young@Heart. Als lid kun je deelnemen aan de jaarlijkse Algemene Vergadering en zo het beleid mee bepalen.

Lid worden van de kerngroep
Als je lid bent van Young@Heart en daadwerkelijk actief wilt zijn door te helpen om activiteiten te organiseren, mee te werken aan de web-pagina's of de nieuwsbrief etc, kun je je aanmelden voor de kerngroep. Deze vormt tegelijkertijd het Algemeen Bestuur van de vereniging. De kerngroep komt ca. eens per maand bijeen, in Den Haag.

Abonneren op de nieuwsbrief
Als je de (onregelmatig verschijnende) nieuwsbrief per e-mail wilt ontvangen, kun je je daarvoor aanmelden. Als lid van de vereniging ontvang je de nieuwsbrief vanzelf.

Meer informatie en aanmelden voor de vereniging, de kerngroep of de nieuwsbrief:
Max Kommer, m.m.kommer@minvenj.nl

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers