Pleio

Engels | Nederlands
Young@Heart

Young@Heart

Netwerk van VenJ-ers en BZK-ers met wat meer (dienst)jaren en ervaring

 4/5 Sterren (1)

Portretten van 50-plussers met pit

Laatst bijgewerkt op 1559 dagen geleden door Max Kommer

 0/5 Sterren (0)

Als je de media mag geloven, is er voor een 50+-er nauwelijks een kans om zich te ontwikkelen en mobiel te zijn. En zo nu en dan hoor je ook binnen onze eigen organisatie dingen die je niet voor mogelijk houdt: mensen wie geweigerd wordt een cursus te volgen “omdat ze met hun bijna 50 jaar toch al bijna met pensioen gaan” of leidinggevenden die vinden dat hun oudere medewerkers “de jongeren in de weg zitten”. Maar gelukkig zijn er ook succesverhalen, en daar willen we er hier eens een paar van laten zien.

Ik heb een baan! Er is nog hoop voor de zestigers

55+? Kansen volop!

Het volgen van opleidingen heeft mij veel gebracht

De overheid kan duidelijker en eerlijker zijn tegenover burgers

Een positieve bijdrage leveren, ook na mijn pensioen

Geen toeschouwer zijn maar deelnemer, ook na mijn pensioen

Is ruimte niet het ultieme gevoel van luxe? - Of waarom een stapje terug nog zo gek niet is.

Onderzoek je passie

Ondernemen: met je hart in de wolken en met beide benen op de grond

Veranderen kan leuk zijn

En toen brak de zon door

 

Raak je hierdoor geïnspireerd? Kijk dan ook eens naar de Nuttige informatie over loopbaan, pensioen en overige financiële zaken

Op zoek naar meer

Heb je zelf een loopbaanswitch gemaakt of ken je anderen die een dergelijke stap hebben gemaakt? Vind je het leuk om daarover te vertellen of wil je ons in contact brengen met iemand die dat wil?  Opgave bij voorkeur per mail bij Farida Polsbroek met contactgegevens. Een interview duurt maximaal 3 kwartier en kan telefonisch of life. Het zal gedurende de periode juli tm september plaatsvinden.

Op zoek naar doorstarters

In aansluiting op deze succesverhalen: we zijn op zoek naar (oud)collega’s die na het afsluiten van een loopbaan iets heel nieuws zijn begonnen. En dan bedoelen we niet met de camper naar Spanje om te overwinteren, maar een tweede loopbaan, al dan niet betaald. We willen graag kijken of ook daar inspirerende verhalen inzitten. Ook hiervoor geldt: opgave bij voorkeur per mail bij Farida Polsbroek met contactgegevens.


Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers