Pleio

Engels | Nederlands
Innovatie Pleio

Innovatie Pleio

Innovatie Pleio, nieuwe functionaliteiten, ontwikkelingen, co-creatie

 3/5 Sterren (1)

Betaalmogelijkheid met iDeal

Laatst bijgewerkt op 1779 dagen geleden door Marcel Ziemerink Reacties (2)

 4/5 Sterren (1)

Een van de deelsite eigenaren heeft interesse in een het ontwikkelen van een Ideal Elgg/PLeio plugin met gebruikmaking van API Mollie (kosten 99 cent per betaling, verder geen kosten).

 

Voor de betreffende PLeio deelsite eigenaar denk ik aan de volgende opties:

 

1) PDF met info van aanmelder en beschrijving van product, wordt per mail gestuurd na aanschaf.

 

2) Toegang tot site waar betaalde content staat die voor bepaalde tijd beschikbaar (te dowloaden) is (https://www.mollie.nl/support/documentatie/betaaldiensten/betaalpopup/site/)

 

3) Betaalpop-up met eigen micropayment, hiermee kan je zelf bepalen wat er moet gebeuren nadat betaald is, bijvoorbeeld tegoed/credits toevoegen aan bepaalde database: https://www.mollie.nl/support/documentatie/betaaldiensten/betaalpopup/site/ 

 

Wie heeft er nog meer interesse?

 

Reacties

Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
  • Marcel Ziemerink
   Marcel Ziemerink 1779 dagen geleden

   @Peter, kun je aangeven wat de kosten zijn voor het bouwen van een plugin? Vereiste is wel dat deze door alle deelsite beheerders te gebruiken is! 

   • Peter Valkenburg
    Peter Valkenburg 1779 dagen geleden

    Hallo Marcel zoals ik al aangegeven heb is Edition1 in principe geinteresseerd. Wij hebben namelijk al voor Plone (open source) een iDeal module ontwikkeld en deze aan de community vrijgegeven. Het idee spreekt mij/ons aan. Wij zullen e.a. kunnen onderzoeken of er elementen zijn die herbruikbaar zijn. Verder ben ik benieuwd aan welk soort betaalde content ik moet denken. Het zou overigens, bedenk ik mij net, ook een mooie optie kunnen zijn om deze in de OverheidPlein app te implementeren.

   Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers