Pleio

Engels | Nederlands
Campagne Open Onderwijstoegang

Campagne Open Onderwijstoegang

Campagne Open Onderwijstoegang

 0/5 Sterren (0)

Unlocking education in het nieuws

Laatst bijgewerkt op 2546 dagen geleden door Jan Stedehouder Reacties (2)

 0/5 Sterren (0)

23 november 2011: Ubuntu UK podcast heeft aandacht geschonken aan onze campagne, op de website staan verwijzingen naar de petitie, de open brief, het FSFE bericht en mijn Twitteraccount. De uitzending is te downloaden.

Reacties

Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
  • Twan Vermunt
   Twan Vermunt 2519 dagen geleden

   Binnen onze Linkedingroep "Open Source Onderwijs" postte op 20 december 2011 Lars Biemans het volgende;

   Exitrapport NOiV: open ict heeft nog tijd nodig
   Het binnenkort op te heffen programmabureau NOiV stelt in het laatste voortgangsrapport dat het nog mankeert aan open standaarden en open source bij de overheid. Maar "het proces is onomkeerbaar".

   Reactie van Rob Bosch:
   Het is triest dat er door dit kabinet zo slecht omgegaan wordt met de houdbaarheid van de eigen ICT. Dat er bewust belastinggeld over de balk wordt gesmeten vanwege diverse vendor lockins. Dat ze zich bewust in een hoek laten drijven waar alleen met nog veel meer geld uit te komen is.
   Het is goed dat mensen als Jan Stedehouder opstaan en daadwerkelijk iets proberen te doen aan dit beleid. Het ergste is misschien wel dat er met de mond wordt beleden dat open standaarden de richtlijn zijn, maar dat deze vervolgens in de praktijk niet wordt nagekomen, zonder enige vorm van consequenties voor de opdrachtgevers en de uitvoerders”.

   • Twan Vermunt
    Twan Vermunt 2534 dagen geleden

    Open Source Onderwijs

    Binnen de linkedingroep "Open Source Onderwijs" is deze link geplaatst; http://www.linuxmag.nl/artikel/acties-open-source-het-onderwijs-gaan-door

    Twan Vermunt.

   Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers