Pleio

Engels | Nederlands

Pleio Apps

  • iedereen (publiek zichtbaar)
  • 4686

Om Pleio geschikt te maken voor gebruik op mobiele devices wordt er hard gewerkt aan een responsive webdesign, maar ook aan Apps ten behoeve van de verschillende mobiele platformen als iOS, Android en Windows Phone. Pleio heeft momenteel twee apps (Pleioapp en Pleiobox) beschikbaar. Beiden zijn volledig open source. Dat houdt in dat iedereen de code kosteloos mag gebruiken, maar ook dat iedereen die dat wenst er functionaliteiten aan toe mag (laten) voegen. Pleiobox zal op termijn worden samengevoegd met Pleioapp, zodat er een officiële Pleio App is.

Daarnaast is een derde app (OverheidsPlein) beschikbaar waar abonnementskosten aan verbonden zitten. Deze app is niet open source.

Pleioapp

Blijf met deze app op de hoogte van de laatste activiteiten op Pleio. De app biedt toegang tot al je deelsites en groepen. Ontvang notificaties wanneer er iemand reageert op je blog of als er een nieuw bericht geplaatst wordt in een de groepen waar je lid van bent. Daarnaast kun je eenvoudig de kalender van je groepen inzien en de leden van je groepen bekijken. De app is vooralsnog beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch. In mei is de app ook beschikbaar voor de Android- en Windowsvarianten.
Pleioapp is niet standaard voor elke deelsite geactiveerd. Wil je Pleiapp voor jouw deelsite activeren, neem dan even contact op met support@pleio.org.

    App Store badge

App android  
(Compatibiliteit: Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.)

Pleiobox

Met deze app kun je bestanden uit jouw groepen en subgroepen op Pleio.nl en Pleio deelsites snel bekijken en beheren. Ook kun je bestanden toevoegen of favoriet maken, zodat je ze ook offline kunt bekijken. De PleioBox is vergelijkbaar met Dropbox, maar in tegenstelling tot Dropbox staan alle bestanden van de PleioBox veilig bij de door de overheid gecertificeerde hosting partij BIT, in Nederland.
De Pleiobox wordt kostenloos aangeboden aan deelsite-abonnementhouders en aan gebruikers die op een andere wijze bijdragen aan de continuïteit en aan de doorontwikkeling van Pleio. Wil je de Pleiobox voor jouw deelsite activeren, neem dan even contact op met admin@pleio.nl.
Pleiobox is ontwikkeld in opdracht van de Provincie Flevoland en in samenwerking met de Kring Commissarissen van de Koning.

App Store badge
(Compatibiliteit: Vereist iOS 7.0 of nieuwer. Compatibel met iPad.)

Android Google Play badge
(Compatibiliteit: Vereist Android 4.1 en hoger)

OverheidsPlein

De OverheidsPlein app is een app die gegevens toont uit de Pleio website. De meest belangrijke functionaliteiten die aanwezig zijn in Pleio zijn ook in de OverheidsPlein app beschikbaar, zoals: Postvak in, Bewerken van bestanden, Contacten, Groepen, Tweio's, Berichten en Wiki's. De app is vooralsnog beschikbaar voor IOS iPad. De Android versie is binnenkort beschikbaar. Deelsites kunnen de app een maand gratis proberen, daarna volgt een jaarlijks abonnement.

OverheidsPlein app is ontwikkeld door Edition1 in samenwerking met Funil. De OverheidsPlein app is geïnitieerd en mede mogelijk gemaakt door Samenwerkingsorgaan Holland Rijnland.

Meer informatie over de app op de site van Edition1.

App Store badge
(Compatibiliteit: Vereist iOS 7.1 of nieuwer. Compatibel met iPad.)

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers